Kesäterkut Bonicin mimmeiltä! Hääkesä etenee hurjaa vauhtia ja tänä kesänä tanssitaankin monet rakkauden juhlat myös parin viimeisen vuoden edestä. Asuvalinta on tietenkin vieraan näkökulmasta yksi juhlien keskeisimmistä asioista. Esittelemme nyt Bonicin perustajien, Petran ja Katin, omat henkilökohtaiset suosikit kesähäihin. 

Petran suosikit 

Organza -mekko, ByTiMo

Mikä kesäherkku! Organza -mekko norjalaiselta ByTiMolta on kuin karkki konsanaan. Lyhyt malli, vyötärön rusetti ja raikkaat värit tekevät mekosta täydellisen hääjuhliin. Poimi mekosta jokin sinua miellyttävä väri ja pue asusteet sen mukaan - tämä toimii vaikkapa keltaisten korkkareiden kanssa! 

"Organza -mekko on ihan lempparini! Häät on ilon juhla, joten mekon syötävän söpöt värit ja printti sopivat niihin täydellisesti. Iso rusetti ja puhvihihat kruunaavat asun."

Mekko on valmistettu GRS sertifioidusta polyesteristä. Mallina se on lyhyehkö. Tästä löytyy koot S, M ja L. 

Vuokraa bytimon kukkamekko häihin.

Lush Babydoll -mekko, Miia Halmesmaa

Suomalainen kaunotar, Lush Babydoll -mekko, on upean runsas ilmestys. Tässä mekossa ei sääriä piilotella, vaan saat antaa niiden valloittaa juhlakansan! Ihana ruusukullan hohde kruunaa juhlapäivän. Mekko on näyttävä, mutta helppo yhdistellä erilaisten asusteiden ja kampausten kanssa.

"Toinen suosikkini häihin on Lush Babydoll -mekko. Ruusunkultainen väri on upea ja rakastan kuinka ilmava mekko on. Mekko on myös todella mukava päällä, mikä on tärkeää, jos edessä on pitkä juhlapäivä."

Lush Babydoll -mekon on suunnitellut Miia Halmesmaa ja se on valmistettu Suomessa sekoitekankaasta. Tästä lyhyestä mallista on vain yksi kappale. Sen koko on XS/S, mutta malli on väljähkö. 

Miia Halmesmaan mekko vuokralle vaatelainaamo Bonicilta.

Katin suosikit

Belle -mekko, ByTiMo

Belle -mekko ByTiMolta on näyttävä ja pitkä mekko juhlaviin häihin. Lyhyet hihat ovat passelit kesäkeleille ja ihanat pitsiyksityiskohdat antavat mekolle särmää. Tämän yksivärisen mekon voi yhdistää kivasti toisen voimakkaan värin kanssa ja luoda lookkiin leikkisyyttä. Toisaalta mustat asusteet ovat aina tyylikkäät ja menevät niin ikään keltaisen mekon kaveriksi. 

”Belle -mekon pukisin kesähäihin, koska se on juhlava ja sopivalla tavalla romanttinen. Väri on pirtsakka ja yksityiskohdat ihan super ihanat. Erityisesti nuo hihat ja pitsit ovat omaan mieleen!"

Mekko on valmistettu FSC sertifioidusta viskoosista ja siinä on hento kukkakuviointi. Malli on melko pitkä. Tästä löytyy koot S, M ja L.

Vuokraa keltainen mekko häihin vaatelainaamo Bonicilta.

Georgette -mekko, ByTiMo

Toinen Katin suosikki on myös ByTiMolta (ollaan kyllä molemmat rakastuttu tähän brändiin ihan totaalisesti). Georgette -mekko on helppo päällä ja hempeän värinen, mutta näyttävyyttä lisäävät veikeät puhvihihat, kaulukset sekä napitus edessä. Tämä vaaleanpunainen unelma on kuin tehty häihin – kaunis väri ja kultaiset kukat sopivat upeasti kesäiseen rakkauden juhlaan vaikkapa nuden, valkoisten tai miksei vihreidenkin asusteiden kanssa.

”Kultaiset kukat ja lyhyet puhvihihat tekevät tyylistä suloisen ja kesäisen. Lisäksi mekko on ihanan kevyt päällä, joten sen voi pukea huoletta vaikka hellepäivän juhlaan."

Georgette -mekko on valmistettu viskoosista. Kevyen kankaan alla on myös alusmekko, joka on kierrätettyä polyesteriä sekä elastaania. Mekosta löytyy koot M, L ja XL. Mitoitus on aavistuksen pienehköä, joten jos olet kahden koon välistä, kannattaa tästä napata isompi koko. 

Lainaa vaaleanpunainen juhlamekko häihin Helsingin liikkeestä tai verkkokaupasta.

Varaa mekko häihin jo nyt – varauskalenterit nimittäin täyttyvät

Mikäli sinulla on häitä tiedossa kesälle ja vaikka vielä syksyllekin, kannattaa asuvaraus tehdä jo mahdollisimman pian. Meillä on vaatteista ainoastaan yksi kappale per koko, joten varaamalla asun hyvissä ajoin etukäteen varmistat oman lempparivaatteen itsellesi

Mikäli seuraaviin häihin on vielä aikaa, voit silti jo nyt varata asun. Varauskalenterit ovat nimittäin auki jopa 5 kuukauden päähän!

Voit tehdä varauksen joko verkkokaupassa tai Helsingin liikkeessä. Tervetuloa - ajanvarausta ei tarvita! 

Kesäisin juhlaterkuin,

Bonicin mimmit

Jätä kommentti