Kotimaisen muodin suosio kasvaa hurjaa vauhtia. Ja syystäkin! Onhan se nyt helppo rakastaa Suomessa suunniteltuja designer -vaatteita, joista paistaa pohjoismaalainen naisellisuus, omaperäisyys ja persoonallisuus. Hintalappu saattaa useinkin olla korkea, mikä on tietenkin täysin ymmärrettävää. Vaatteet ovat laadukkaita ja useimmiten lähellä ja eettisissä työoloissa tuotettuja.

Vaatevuokraamon kautta näihin suomalaisiin trendaaviin merkkivaatteisiin pääsee käsiksi helposti ja edullisesti ihan kuka vain ikää ja kokoa katsomatta, sillä ne ovat meillä juuri sinua sekä sinun tärkeitä hetkiäsi varten. Näiltä brändeiltä löydät taatusti aivan ihanat mekot juhliin ja muihin spessuihin tilaisuuksiin tästä lähin.

Vaatevuokraamo Bonicilta löydät paljon kotimaisen muodin brändejä ja mekot juhliin.

Nyt esittelyssä: vaatevuokraamo Bonicin neljä kotimaisen muodin brändiä

Hiljattain teimme pienen pintaraapaisun näiden brändien pariin meidän somekanavissa. Jotta pääsemme pintaa syvemmälle, kurkataan heidän maailmaan ja omaperäisiin tyyleihin hieman syvällisemmin. Kun puhutaan suomimuodista, usein mielikuviin pomppaa ensimmäisenä Marimekko, Ivana Helsinki tai Uhana. Alalla on kuitenkin paljon muitakin nousevia tähtiä, joiden juhlamekot ovat vertaansa vailla.

Nämä brändit löytää juuri meiltä Bonicilta, koska jaamme hyvin pitkälti samoja arvoja heidän kanssaan. Brändit ovat kaikki omalla tavallaan niin inspiroivia ja hyvällä energialla kulkevia, että koemme olevamme samaa perhettä. Lisäksi tyylit ovat näyttäviä, värikkäitä ja naisellisia, mikä puolestaan tukee meidän omaa intohimoa levittää näyttävien ja rohkeidenkin tyylien ilosanomaa. Tämän vuoksi olemme yhteistyössä juurikin näiden ihanien vaatesuunnittelijoiden ja -merkkien kanssa. 

VIMMA 

Autotallifirmana aloittanut ja lastenvaatteistaan alun alkaen tutuksi tullut, mutta sittemmin aikuisten muodin pariin siirtynyt Vimma on vahva ja persoonallinen vaatebrändi. He ovat olemassa siksi, että jokainen ihminen voisi tuntea voimaa vaatteen avulla. Vimma on pitkän ajan unelma, joka on odottanut oikeaa hetkeä sekä oikeita ihmisiä täydentämään toisiaan.

Vuokraa Vimman mekko vaatelainaamo Bonicilta Helsingistä tai verkosta.

Vimmassa arki ja juhla yhdistyvät hauskalla tavalla ja vaatteet sopivatkin niin työpaikalle, juhliin kuin kotioloista nauttimiseen. Tuotteissa tärkeintä on sanoma ja omaperäiset vaatteet kertovatkin kaikki omaa tarinaansa. Vaatteet ovat vahvasti tunnistettavia upeista printeistään ja helpoista malleistaan, jotka käyvät sukupuolesta ja vartalotyypistä riippumatta todella monelle. Vimman takana vaikuttaa ja heitä vahvasti ohjaa intuitio, eikä niinkään muoti.

Vuokraa Vimman vaaleanpunainen juhlamekko

Vimman tuotteet valmistetaan joko Suomessa tai Virossa lähituotantona. Valmistuksessa käytetään pääosin luonnonmateriaaleja. Tiesittekö, että Vimmalla on olemassa ”kolmen tunnin sääntö”? Se tarkoittaa sitä, että tehtaan porteille saa olla matkaa enintään kolme tuntia omasta kotipihasta. Ompelijat tunnetaan etunimellä ja tehtailla vieraillaan jatkuvasti. Miten huikea juttu! 

Miia Halmesmaa

Turun seudulla vaikuttava kotimainen muotisuunnittelija, Miia Halmesmaa, on ilon, naisellisuuden ja kehopositiivisuuten lähettiläs. Suunnittelijan nimeä kantava vaate- ja asustemerkki on tunnistettavissa puhtaista linjoista sekä näyttävistä kokonaisuuksista.

Vuokraa Miia Halmesmaan mekko

Lush -mekot ovat eittämättä Halmesmaan tunnetuimpia luomuksia ja niitä näkeekin nykyään enemmän ja enemmän niin TV-juontajilla kuin aikakausilehtien kansissa. Voisi siis sanoa, että suunnittelijan vaatteet trendaavat lujaa tällä hetkellä. Halmesmaa on itse kertonut, että suunnittelun lähtökohtana on vaatteiden mukavuus. Tämä ei kuitenkaan sulje pois rusetteja, runsaita helmoja ja kiiltäviä pintoja. Vaatteet ovat siis sekä erittäin mukavia ja miellyttäviä päällä, että samaan aikaan todella näyttäviä ja moniin juhliin sopivia.

 Miia Halmesmaan Lush mekkoja voi vuokrata Helsingissä vaatevuokraamo Bonicilta.

Vaatteet suunnitellaan, mutta myös valmistetaan Suomessa. Eettisissä ja ekologisissa vaatteissa on materiaaleina käytetty muun muassa silkkiä sekä tekstiilituotannon ylijäämäkangasta.

Fun fact: meillä Bonicilla kaksi kaikista eniten vuokrattua mallia ovat molemmat Halmesmaan suunnittelemia. Suosio on siis käsin kosketeltavissa myös meidän vaatevuokraamossa!

Vejits

Suomalais-thaimaalainen Vejits on vuonna 2015 perustettu kansainvälinen muotibrändi. Showroom sijaitsee Helsingin Kalliossa. Suunnittelijakaksikko, suomalainen Olli Turunen ja Thaimaalainen Pornwijit Chuasomboon esittelivät ensimmäisen mallistonsa vuoden 2016 New Yorkin muotiviikoilla ja sen jälkeen Pariisissa vuonna 2017. Nykyään vaatteita voi bongata paljon sekä somessa että telkkarissakin. Ne tunnistaa niin leikkisistä yksityiskohdista, hienoista printeistä kuin laadukkaista materiaaleista.

Vuokraa Vejitsin vaatteita vaatevuokraamo Bonicilta.

Vejitsin tyyliä kuvaa parhaiten sanat elegantti ja chic. Visiona on luoda naisellisia ja kauniita vaatteita. Brändin tavoitteena on luoda ikuista tyyliä, eikä seurata katoavia trendejä. Mallistoista huokuu Aasian rikkaat värit ja printit sekä suomalainen minimalismi. Tiesitkös muuten, että kaikki brändin näyttävät printit luodaan aivan itse? Aika siistiä ja persoonallista!

Vuokraa Vejitsin kietaisumekko Bonicilta

Vejitsin vaatteet valmistetaan Thaimaassa ja suunnittelijat tuntevat itse tuotteiden valmistajat. Tuotannossa käytetään suurimmaksi osaksi luonnonkuituja ja materiaaleja Euroopasta tai Thaimaasta.

Mirkka Metsola

Viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä: suunnittelijansa nimeä kantava helsinkiläinen muotibrändi, Mirkka Metsola. Taiteilijaperheessä kasvanut Metsola perusti oman brändin heti valmistumisensa jälkeen vuonna 2009.

Vuokraa vaatteita Helsingissä vaatevuokraamo Bonicilta.

Kiehtovan muotisuunnittelijan inspiraation lähteitä ovat rakkaus musiikkiin, ääniin ja alakuklttuureihin, David Lynchin ja Stanley Kubrickin elokuviin, muotoihin, nykytaiteeseen sekä arkkitehtuuriin. Metsolan tuotteista mainittakoon laadukkaat ja ekologiset nahkatuotteet ja upeat graafiset printit, tummat sävyt sekä Bonicinkin valikoimasta löytyvät näyttävät röyhelötuotteet.

Vuokraa Mirkka Metsolan suunnittelemia vaatteita Bonicilta.

Mirkka Metsolan vaatteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan vastuullisten ja eettisten arvojen puitteissa Virossa. Tuotannossa käytetään korkealuokkaisia luonnonmateriaaleja sekä ekologista nahkaa.

Ota kotimainen muoti sekä persoonalliset tyylit helposti osaksi sinun tärkeitä hetkiä

Jokaisella brändillä on oma tarinansa ja tyylinsä. Heidän maailmoihin pääset sukeltamaan helposti ja edullisesti vuokraamalla näitä persoonallisia vaatteita tärkeisiin tilaisuuksiin. Haluaisitko mieluummin juhlia näyttävästi Vejitsin vaatteissa? Vai säväyttää Miia Halmesmaan Lush -mekolla? Kokeilunhaluisille sieluille valikoimaa riittää mielin määrin: vuokraa erilaisia asuja erilaisiin juhliin, teemabileisiin ja vaikka mihin. Tyylien vaihtelevuus on vaatevuokrauksessa yksi hauskimmista jutuista. Lue tästä muita syitä miksi vaate kannattaa vuokrata ostamisen sijaan!

Asun voi vuokrata kertavuokrauksella joko 3 tai 7 päiväksi. Valitse vuokra-aika sen päivän ympärille, jolloin haluat asun käyttöösi. Pesusta ei tarvitse huolehtia, sillä me Bonicin mimmit otamme koppia tästä. Kiikutamme asut jokaisen vuokrauksen jälkeen joko pesulan kautta takaisin liikkeellemme, annamme niille hemmotteluhetken höyrykaapissamme tai pesemme ne hellästi omin kätösin. 

Toimitamme vaatteita ympäri Suomen, joten voit tehdä tilauksen kätevästi verkkokaupassa. Olet myös aina tervetullut kotoisaan Annankadun liikkeeseemme, jossa palvelemme sinua enemmän kuin mielellämme. Tervetuloa tekemään ihania vuokrauksia ja löytämään ne täydellisimmät mekot juhliin kuin juhliin!

Tyylikkäin terkuin,

Bonicin mimmit

Jätä kommentti