Kevätaurinko, lisääntynyt valo ja rajoitusten purku… nämä asiathan oikein huutavat juhlia. Kultainen 2022, täältä tullaan! Nyt viimeistään heivataan verkkarit ja villasukat, ja verhoudutaan ihaniin mekkoihin, asuihin sekä juhlakenkiin ja lähdetään pitämään hauskaa läheisten ja ystävien kanssa.

3 trendiä kevään juhliin 

Hyper feminine -look

Tänä keväänä juhlitaan tyylikkään feminiinisessä lookissa. Siluetit ja kauniit yksityiskohdat ovat trendikkään juhlapukeutujan valinnat. Oli tiedossa häät, valmistujaiset tai vaikkapa omat synttäribailut, hyperfeminiininen tyyli on valloittava ja freesi valinta pitkän talven jälkeen.  

Bonicin uutuuksiin lukeutuva Festive -mekko tarjoilee kauniin siluetin, puhvihihat ja aivan ihanan ja raikkaan kukkakuosin. Yhdistä tämä ByTiMon feminiinen mekko kauniiden korkkareiden ja huolitellun kampauksen kanssa. Tämä on aivan täydellinen häävieraan mekko, mutta sopii myös rennompiin pippaloihin. 

Kukkamekko häihin vaatevuokraamo Bonicilta.

Meidän klassikkomekko, jo pitkään valikoimassa komeillut Shocking Pink suomalais-aasialaiselta Vejitsiltä, on elegantti katseenkääntäjä. Reippaan pinkki väri ja näyttävät olkapäälaskokset tekevät lookista kauniin naisellisen, silti unohtamatta rohkeaa tyyliä. Korosta väriä ja stailaa pinkkien korkkareiden kanssa, tai pidä muu look hillittynä herkullisen mekon tarjoillessa näyttävyyttä jo itsessään. 


Niin ikään norjalaisen ByTiMon suloistakin suloisempi luomus, Bubble -mekko, on väriltään ja malliltaan feminiinen ja kaunis. Veikeät hihat ja kietaisumalli tekevät mekosta näyttävän, mutta samaan aikaan helpon ja mukavan päällä. Stailaa maihareilla rentoihin rientoihin tai korkkareilla ja kauniilla koruilla hieman elegantimmaksi.


Midimekot

Kun et tiedä pukisitko lyhyttä vai pitkää, on vastaus jotain siltä väliltä! Supertrendaavat midimekot ovat tänä keväänä todellakin IN. Kaunis kangas peittää polvet ja antaa näyttävyyttä, mutta saat silti vilautella upeita sääriäsi. Täydellistä, eikö? 

ByTiMon Leila -mekon kaunis kukkakuosi, raikkaan vaaleat värit sekä upeat hihat antavat luksusta juhlapukeutujalle. Tämä on täydellinen mekko juhliin kun juhliin. Sen monipuolisuuden vuoksi sen saa stailaamalla sopimaan aivan mihin vain! Yhdistä upea midimekko kevään kekkereille bootsien kanssa, tai hienompiin juhliin sirojen korkojen ja kukkaisten korvisten kera.

Valkoinen juhlamekko vaatevuokraamo Bonicilta.

Flounce -mekko on suorastaan upea ilmestys! Helmaosassa oleva tylli antaa mekolle runsaan, kauniin ja erittäin naisellisen mallin ja hauskat hihat hulmuavat siinä sivussa. Pallokuosi puolestaan hurmaa söpöydellään. Kokeile yhdistellä mekko luottohuulipunasi ja värikkään silmämeikin kanssa. 


Belgialainen silkkinen kaunotar, Irina -mekko, on helppo sekä tyylikäs valinta. Catalina J:n suunnittelemassa mekossa korostuu epäsymmetrinen leikkaus helmassa, kaunis kaulus sekä hauska kuvio. Yhdistä oikein värikkäiden, vaikkapa räikeän pinkkien, kenkien ja laukun kanssa ja marssi itsevarmuutta täynnä keväisiin juhliin! Olisiko tässä esimerkiksi ihana valmistujaismekko suurta päivää silmällä pitäen?


Erilaiset röyhelöt

Valloittavat röyhelöt ovat paitsi veikeä ilmestys, myös nappivalinnat juhlapukeutujille. Etenkin, kun halutaan hakea näyttävyyttä ja hieman erilaista tyyliä. 

Ivana Helsingin Lora -mekossa on röyhelöä vaikka muille jakaa! Sekä helma että hihat tarjoilevat kerrostukset ja antavat upean lookin. Lisäksi kuvio tuo mukanaan asennetta. Yhdistä reteästi maihareihin ja sujauta alle poolopaita. Hienompaan juhlaan tämän saa stailattua koroilla ja sävyihin sopivilla koruilla.

Vuokraa Ivana Helsingin Lora mekko Helsingistä Bonicilta.

Kotimaisen suunnittelijan, Mirkka Metsolan, Ruffle -haalari on aivan ihanan värinen, mutta röyhelöineen myös todella näyttävä. Malli on pitkä, joten sitä kannattaa ehdottomasti korostaa upeilla koroilla tai nilkkureilla. Kokeile stailata myös paksun vyön kanssa, se lisää lookkiin särmää ennestään! 


Upeaakin upeampi tylliunelma, Ida Sjöstedtin Aurora -mekko on ihana valinta, kun haluat rohkean juhlavan tyylin. Tämän luomuksen kanssa pääsevät reidet ja sääret hurmaamaan kanssajuhlijat! Anna tylliröyhelöiden hulmuta ja tanssi yön pikkutunneille asti! Btw, tuleeko teillekin tästä mieleen Sinkkuelämän Carrie? 


Laitetaan juhlien

Tehdään tästä keväästä ja kesästä ikimuistoinen ja juhlava. Me Bonicilla haluamme olla mukana nostattamassa teidän kaikkien juhlatunnelmaa. Kurkkaa koko valikoimamme tästä. Meiltä löydät niin valmistujaismekot, häävieraiden mekot, yo-mekot, kaasojen mekot sekä asut vaikkapa omiin tai ystävän synttäribileisiin. Korkkarit kattoon! 

Terkuin,

Bonicin mimmit

Jätä kommentti