Miia Halmesmaa on kotimainen muotisuunnittelija, joka tunnetaan erityisesti näyttävistä ja runsaista Lush -mekoista. Mekkoja voi bongata niin TV-juontajilta kuin aikakausilehdistä. Ne ovat myös meillä vaatevuokraamossa hyvin suosittuja, eikä ihme! Väljä malli on helppo kenelle tahansa ja niiden värit ovat maagisen ihania. Erityisesti silkkiset Lush -mekot tuovat ihan omanlaista luksusta juhliin.

4 erilaista tapaa solmia rusetti

Meiltä usein kysytään, kuinka Lush -mekkojen ja paidan rusetit kannattaa stailata. Nyt kokosimme yhteen 4 tapaa solmia näiden tyylien ihastuttava rusetti.

1. Tiukka rusetti ylhäällä

Lainaa Miia Halmesmaan vaatteita vaatevuokraamo Bonicilta.

Voit solmia rusetin perinteisesti kaulalle. Tämä on yleisimpiä tapoja kuinka asiakkaamme ovat stailanneet Lushit.

2. Löysä ja rento rusetti

Pinkin Lush paidan voi vuokrata joko Bonicin Helsingin liikkeestä tai verkosta.

Särmää lookkiin tuo puolestaan myös löysästi solmittu rusetti, joka on jätetty roikkumaan hieman alemmas.

3. Simppeli v-aukko

Pinkki paita juhliin Bonicin vaatevuokraamosta.

Mikäli haluat vaihtelua rusettityyliin, voi auki olevat narut heittää paidan sisään. Taittele v-aukko haluamallasi tavalla.

4. Kaulan ympäri solmittuna 

Vuokraa Miia Halmesmaan vaatteita Bonicilta.

Narut voi kiertää myös kaulan ja niskan ympäri ja solmia lopuksi yhteen. Jätä toinen hapsuista olalle ja anna toisen roikkua vapaasti. Hieman pariisilaistyylinen, eikö? Baskeri vain päähän ja voilà! 

Mikä näistä on sinun suosikkisi? 

Miia Halmesmaan muita Lush-tyylejä 

Ihanan pinkin paidan lisäksi meiltä löytyy vaatevuokraamosta myös Miia Halmesmaan suunnittelemia Lush-mekkoja. 

Suomalaisen muotisuunnittelijan Miia Halmesmaan suunnittelema Lush mekko

Silkkiset juhlamekot ovat helppoja, mutta herkullisia ja näyttäviä valintoja juhlatilaisuuksiin. Aivan täydellinen mekko häihin tai synttärisankarille, vai mitä? 

Vuokraa Miia Halmesmaan Lush mekko vaatevuokraamo Bonicilta.

Kesää kohti kun mennään, on aika kääntää katseet myös kesämekkoja kohti. Ihana Lush -kukkamekko on suloinen valinta kesän juhlijalle. Väljän tyylin voi helposti stailata vaikkapa vyöllä tai vyölaukulla. Tyyli on kesäisen rento, mutta siitä saa halutessaan myös juhlavan. Pukisitko sinä tämän mieluummin terassille nahkatakin ja aurinkolasien kanssa vai korkkareiden ja pikkulaukun kera erityisempään juhlaan? 

Vuokraa Miia Halmesmaan mekkoja vaatelainaamo Bonicilta.

Halmesmaan suunnittelemia vaatteita voit vuokrata kätevästi verkkokaupasta tai Helsingin liikkeestä. Kurkkaa tästä kaikki Miian vaatteet, joita meiltä löytyy.

Aurinkoista viikonloppua toivotellen,

Bonicin mimmit

Jätä kommentti