Kesällä vaatevuokraamossa vilinää riittää. On häitä, puutarhajuhlia, reissuja, synttäreitä ja rippijuhlia. Tämähän tekee meidät ihan super iloisiksi – saamme palvella upeita asiakkaitamme ja olla osana heidän tärkeitä päiviä ja hetkiä.

On aina hauska huomata, kuinka jotkut mekot nousevat asiakkaiden suosikeiksi sesongista riippuen, kun toiset mallit pitävät suosionsa tasaisena läpi vuoden. Kurkataan meidän kesän 2022 asiakkaiden lempparimekot!

Häihin vuokrataan eniten, mutta mikä tulee kakkosena?

Kesäkautena meiltä Bonicilta vuokrataan ehdottomasti eniten vaatteita häihin. Toisiksi eniten vuokrataan syntymäpäiville, niin omille kuin läheistenkin kekkereille. Trendiksi tuntuu nousseen myös pyöreitä juhlittavat synttärit. Monet synttärisankarit juhlistavat pyöreitään nimenomaan kesäkuukausina, vaikka itse merkkipäivä olisi ollut jo keväällä tai on luvassa vasta syksyllä. Kesällä on mukava järjestää isompia pitoja, kun voidaan nauttia ulkoilmasta ja auringosta.

Muita suosittuja juhlia ovat valmistujaiset, työpaikan kesäjuhlat, lomareissut sekä nyt loppukesää kohden järjestettävät rapujuhlat. 

TOP 5 asiakkaiden lempparit

Petunia -mekko

Norjalaisen ByTiMon Petunia -mekko on ollut kesän megahitti. Näyttävä pituus, upea tylli helmaosuudessa sekä ihanat hihat tekevät siitä täydellisen valinnan vaikkapa häihin. Pitkien hihojen ja pituuden ansiosta mekko käy vielä pitkälle syksyyn tuoden kaunista väriä juhliin!

Flower -kietaisumekko

Vejitsin Flower -kietaisumekko on jo vuodelta 2021. Sen suosio herää henkiin aina kesäisin, mutta onhan se nyt ihan super valloittava mekko kesän kekkereille! Silkki tuntuu miellyttävältä päällä ja upea malli imartelee kantajaansa. Helma pitenee taakse ja liehuu upeasti. Mekon kanssa voi myös yhdistää vaikkapa pitsisen alustopin, mikäli haluaa lisää peittävyyttä. 

Sierra -mekko

Ida Sjöstedtin Sierra -mekko on kesän yllättäjä. 3D kukat, klassisen kaunis malli sekä suloinen väri ovat houkutelleet asiakkaita vuokraamaan mekkoa niin valmistujaisiin kuin häihinkin. Sen voi yhdistää klassisiin korkoihin ja simppeliin laukkuun tai sävyttää lookia räikeämmällä värillä. 

Organza -mekko

Organza -mekko ByTiMolta on vakiinnuttanut paikkansa asiakkaidemme sydämissä jo sen ensi hetkistä lähtien. Tämä on kuin kesäinen karkki herkullisine väreineen ja rusetteineen. Lookkiin saa ihanaa lisäpiristystä värikkäillä kengillä ja laukulla. 

Lush -silkkimekko

Asiakkaiden kestosuosikkeja ovat ehdottomasti kotimaisen suunnittelijan Miia Halmesmaan Lush -mekot. Tänä kesänä kärkipaikkaa Lusheista pitää sininen silkkimekko. Se toimii ympäri vuoden: kesät ja talvet. Lush -mekkojen kanssa kannattaakin olla ajoissa liikkeellä, että saa varmasti oman lempparinsa juhliin.

Kesäterkuin,

Bonicin mimmit

Jätä kommentti